Herstel van Facebook-uitgeschakelde accounts is geen uitdagende taak, maar er moeten bepaalde stappen worden geïmplementeerd om een ​​social media-account mogelijk te maken zonder enige hindernis. Mensen blijven over het algemeen denken: "Mijn persoonlijke account is twee weken geleden uitgeschakeld!" Maar ze hebben geen idee om hetzelfde mogelijk te maken; omdat u niet op de hoogte bent van de vereiste stappen die in chronologische volgorde moeten worden uitgevoerd.

Onderzoek heeft uitgewezen dat meer dan een derde van de bevolking niet op de hoogte is van de stappen om een ​​gedeactiveerd FB-account in te schakelen en blijft zoeken op internet naar het activeren van een uitgeschakeld Facebook-account.

Mensen raken over het algemeen in de war door een gedeactiveerd en uitgeschakeld Facebook-account, omdat ze het hetzelfde beschouwen. Maar in feite verschillen beide termen volledig van elkaar. Fb-account wordt gedeactiveerd volgens de bereidheid van de gebruiker na het volgen van de voorgeschreven stappen. Het kan op elk moment opnieuw worden geactiveerd zodra een gebruiker zijn / haar inloggegevens in het dashboard invoert.

Maar de redenen waarom het Facebook-account wordt uitgeschakeld, zijn compleet anders dan die hieronder worden vermeld. Deze kunnen de gebruiker een duidelijk idee geven over het verschil tussen beide termen.

1. Echte naam die niet wordt gebruikt en die FB kan gebruiken om de gebruiker uit te spugen.
  2. Er zijn te veel groepen lid van de gebruikers.
  3. Regelmatig posten van berichten op FB-muur of -groep.
  4. Vriendschapsverzoek verzonden naar veel mensen; die totaal onbekend zijn.
  5. Te veel mensen tegelijk porren.
  6. Regelmatige advertenties van apps aan de muur.
  7. De dubbele tekst die wordt gebruikt bij het plaatsen van meerdere berichten.
  8. Liken van de fanpagina's die in bulk op het dashboard worden weergegeven
  9. Aanstootgevende inhoud die wordt gebruikt in de berichten die worden gedeeld op sociale netwerken / media-websites.
  10. Auteursrechtelijk materiaal dat op de Facebook-muur is geplaatst of gedeeld
  11. Onjuiste geboortedatum opgegeven tijdens het aanmelden bij het account.
  12. Facebook-account is alleen bedoeld voor mensen, niet voor dieren.
  13. Verdachte of geconfronteerd met betalingsgegevens die zijn verstrekt om advertenties / berichten te stimuleren.
  14. Te vaak "vriendenverzoek" naar een persoon sturen; wie uw verzoek afwijst

Ik hoop dat na het doornemen van deze redenen het voldoende zou moeten zijn voor gebruikers om het verschil te begrijpen tussen uitgeschakelde en gedeactiveerde FB-account. In het geval dat ze nog steeds met problemen worden geconfronteerd, kan het Facebook-helpdeskteam gebruikers op zijn vroegst echt helpen bij het oplossen van problemen.

Mijn FB-account is uitgeschakeld !! Hoe inschakelen?
Gebruikers hebben over het algemeen geen idee om problemen op te lossen die verband houden met het plotseling uitschakelen van het FB-account. Ze blijven zoeken naar de optie op internet en blijven hun vrienden vragen "mijn Facebook-account uitgeschakeld, hoe lang duurt het voordat het ingeschakeld wordt." Zonder de onderstaande acties of strategieën te implementeren, kunnen gebruikers problemen met het uitschakelen van FB-accounts niet oplossen.

1. Creëer een netwerk van vrienden op Facebook door te focussen op kwaliteit, niet op kwantiteit
  2. Denk er niet aan om vriendenverzoeken naar de onbekende mensen te sturen; wie je niet eens kent.
  3. Probeer verschillende inhoudsberichten te gebruiken tijdens het maken van berichten op de FB-muur met bekende berichten
  4. Gebruik liever het opt-in e-mailsysteem.
  5. Stuur FB-bedrijfspagina Like-verzoeken niet meerdere keren. Deel de link naar uw bedrijfspagina liever niet regelmatig
  6. Vergeet niet dat er een leven buiten Facebook is.

Het is een duidelijk feit dat meer dan 75% van de FB-gebruikers erin slaagt hun sociale netwerkaccount geactiveerd te krijgen na het volgen van de aanbevolen stappen; die dit soort problemen eerder hebben meegemaakt en er met succes vanaf zijn gekomen na het genereren van een uitgeschakelde account-appeal -id-aanvraag op Facebook
Het duurt ongeveer 24-48 uur om het Facebook-account weer in te schakelen nadat de juiste maatregelen zijn genomen om het uitgeschakelde FB-account te activeren. Als u een van de gebruikers bent; die nog steeds problemen ondervinden bij het inschakelen van FB-sociale media om account te maken, neem dan contact op met Facebook door het Facebook Bellen te bellen.