Facebook-accountherstel

Facebook is een sociale netwerksite waarmee gebruikers van over de hele wereld zich kunnen aanmelden voor gratis profielen en in contact kunnen komen met vrienden, families en collega's. Het stelt meerdere gebruikers ook in staat om afbeeldingen, muziekvideo's, muziek en hun eigen gedachten en meningen te delen in de vorm van berichten, zodat ze kunnen beslissen wie deze berichten zal bekijken.

Facebook biedt ook de beste beveiliging om uw gegevens veilig te houden, maar soms per ongeluk of door andere kansen vergeten we ons wachtwoord en worden we uitgelogd van ons account. In deze toestand speelt Facebook Account Recovery een rol.

Herstel van Facebook-accounts is een beetje lastig, vooral als je geen back-up- of herstelopties hebt voorbereid. Ik hoop dat je Facebook-account goed werkt als dat niet het geval is. Wees geduldig in deze blog. We zullen u alle manieren vertellen om te herstellen van deze Facebook-inlogfout.

Hoe je het Facebook-wachtwoord kunt wijzigen als het gehackt is.
Je hebt in dit geval weinig opties, volg wat voor jou werkt.

Wijzig uw wachtwoord

•  Als een hacker je Facebook-wachtwoord niet heeft gewijzigd, heb je geluk! Dan is dit het moment om uw Facebook-wachtwoord te wijzigen voordat u uitlogt bij een verdachte sessie.
  • Probeer in de instellingen te zoeken naar Beveiliging en Inloggen.
  • Ga naar inloggen, tik op de blauwe knop die het wijzigingswachtwoord weergeeft.
  • Voer uw huidige wachtwoord in en voer in de volgende kolom het wachtwoord in dat u wilt behouden en bevestig het wachtwoord.
  • Klik in de laatste keer op Wijzigingen opslaan

Ga na het wijzigen van je wachtwoord naar de activiteitssessie en kijk vanaf welke apparaten je bent ingelogd en het zal beter zijn als je de optie uitloggen van alle apparaten selecteert.

Meld de hack

•  Soms is het niet een kwaadaardig persoon waarvan u denkt dat deze uw account heeft gehackt, het kan zijn dat u zojuist toegang hebt verleend tot een kwaadwillende toepassing die vervolgens uw account heeft overgenomen.
  • Zoekinstellingen> Apps en websites.
  • Bekijk alle actieve apps en websites, markeer het vinkje bij websites die u wilt verwijderen.
  • Klik op de verwijderknop die in de rechterbovenhoek van de webpagina aanwezig zal zijn.
  • U bent nu klaar.

Herstelnummer van gehackt Facebook-account

U kunt uw account opnieuw instellen door niet alleen uw nummer te gebruiken, maar ook het e-mailadres dat u gebruikte toen u uw account aanmaakte.

• Ga hiervoor naar instellingen.
  • Zoek vervolgens naar beveiligingsopties.
  • Klik op wachtwoord vergeten op de inlogpagina van  en gebruik het Facebook telefoonnummer voor de hersteloptie dat je hebt opgegeven bij het aanmaken van je account.
  • Facebook zal OTP (One Time Password) naar je telefoon sturen, voer otp in Facebook in.
  • Dan komt de pagina om het wachtwoord te wijzigen.
  • Stel uw nieuwe wachtwoord in, bevestig uw nieuwe wachtwoord en TADA !! Je bent klaar.

Laatste woorden: we hebben alle manieren uitgelegd om Facebook-accounts te herstellen wanneer u bent uitgelogd. Mocht u toch nog problemen ondervinden, bel dan gerust op Facebook Telefoonnummer.