Herstel Facebook-wachtwoord zonder telefoonnummer: kan niet worden gereset

Het gebruik van meerdere sociale media-accounts is een van de meest voorkomende dingen onder de gebruikers, maar het is ook moeilijk om het wachtwoord van deze accounts te onthouden. Soms vinden er veel omstandigheden plaats waarin gebruikers hun wachtwoord vergeten en Facebook-gebruikers worden ook vaak met dergelijke problemen geconfronteerd. Maar Facebook biedt tal van manieren die de gebruikers kunnen helpen om hun accounts heel gemakkelijk te herstellen en het telefoonnummer is daar een van. Gebruikers kunnen hun hersteltelefoonnummer gebruiken om hun Facebook-account te herstellen. Maar er zijn veel gebruikers die moeilijkheden ondervinden wanneer ze ook hun telefoonnummer vergeten dat is gekoppeld aan hun Facebook-account.

Facebook-herstel zonder telefoonnummer: ik kan mijn wachtwoord niet resetten
Bent u het wachtwoord van uw Facebook-account vergeten? En heb je ook geen toegang tot je hersteltelefoonnummer? Denk daar dan niet te veel over na, want u kunt uw account nog steeds herstellen met andere opties. U kunt heel eenvoudig Facebook-herstel zonder telefoonnummer uitvoeren en als u niet weet hoe u uw account kunt herstellen, volgt u de genoemde instructies.

Stappen om Facebook-wachtwoord te herstellen zonder telefoonnummer:

• Allereerst moet u vanuit uw browser de officiële Facebook-inlogpagina bezoeken.
  • Nu kunt u de e-mail-ID, het telefoonnummer of de gebruikersnaam invoeren die u wilt herstellen en vervolgens op het inlog-tabblad klikken.
  • Klik nu op Wachtwoord vergeten? Koppeling.
  • Daarna wordt de pagina Reset uw wachtwoord geopend, waar u de meerdere opties voor wachtwoordherstel kunt zien en vervolgens de e-mailmethode kunt selecteren.
  • Klik op het tabblad Doorgaan.
  • Facebook stuurt nu een verificatiecode naar uw alternatieve e-mail-ID en voert vervolgens de ontvangen code in.
  • Daarna kunt u na het invoeren van de code op het tabblad Verzenden klikken.
  • Voer nu eenvoudig het nieuwe wachtwoord van uw keuze in het gegeven vak in en bevestig het vervolgens door opnieuw in te voeren.

Met de bovenstaande stappen kunt u eenvoudig uw Facebook-wachtwoord herstellen zonder telefoonnummer en teruggaan naar uw account met een nieuw wachtwoord. Maar als u uw wachtwoord nog steeds niet kunt herstellen of hulp nodig heeft, kunt u beter contact opnemen met Facebook Klantenservice.