U heeft uw account op Facebook, maar wanneer u zich probeert aan te melden bij uw Facebook-account, kunt u dit niet doen. Het enige dat u hoeft te doen om in te loggen op uw account, is het wachtwoord opnieuw instellen en als u onmiddellijk een oplossing nodig heeft, kunt u contact opnemen met de expert door het Facebook-wachtwoordherstelnummer te bellen en u kunt ook de volgende procedure volgen om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

• Ga naar de officiële pagina van Facebook.
  • Klik op de link Account vergeten die u vindt onder het veld Wachtwoord aan de rechterkant op de Facebook-pagina.
  • Wanneer u op de link Account vergeten klikt, krijgt u op de volgende pagina de kop Vind uw account.
  • Op de pagina Vind uw account kunt u het wachtwoord opnieuw instellen via telefoonnummer of e-mailadres.
  • Voer het e-mailadres in en klik op de knop Zoeken.
  • Er wordt een zescijferige code verzonden naar uw e-mail-ID.
  • Open de e-mail-ID op het volgende tabblad.
  • Nu ontvang je de verificatiemail en klik vervolgens op de link die door het Facebook-team is verzonden om je wachtwoord opnieuw in te stellen.
  • In deze link kun je de zescijferige code zien. Deze zescijferige code moet worden ingevoerd op de accountherstelpagina en u kunt de instructies op het scherm volgen om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.
  • Als alternatief kunt u de procedure van Facebook Password Reset uitproberen door te klikken op de link "Klik hier om uw wachtwoord te wijzigen" die wordt gegeven op de link die door het Facebook-team is verzonden naar uw e-mail-ID.
  • Zodra u op de link klikt, klikt u hier om uw wachtwoord te wijzigen.
  • Typ het nieuwe wachtwoord in het veld Nieuw wachtwoord. Maak de combinatie van kleine letters, hoofdletters, symbolen.

Als je echter deskundige hulp nodig hebt, hoef je alleen maar contact op te nemen met de klantenservice op Facebook Bellen.