PayPal is al meer dan een decennium actief in de branche en heeft een enorm klantenbestand over de hele wereld gecreëerd. Het is in feite een online financiële dienst waarmee u geld kunt afhandelen (respectievelijk ontvangen of betalen voor online verkoop en aankoop) via een sterk beveiligd webportaal. Het enige dat u hoeft te doen, is een account bij PayPal aanmaken en enkele gegevens invoeren. Voor financiële transacties wordt u gevraagd om de gegevens van uw creditcard / betaalpas in te voeren.

Waarom moet u het PayPal-wachtwoord opnieuw instellen of wijzigen?
We zijn in een digitale wereld terechtgekomen, waar alles online wordt opgeslagen. En om alles veilig en beveiligd te houden, gebruiken we wachtwoorden en andere inloggegevens. Vrijwel vergelijkbaar is het geval bij PayPal. U moet een account aanmaken, die beschermd blijft met wachtwoorden. Maar heb je je ooit een situatie voorgesteld waarin je het PayPal-wachtwoord bent vergeten? Welnu, in die situatie krijgt u pop-ups met toegang tot PayPal geweigerd of kunt u eenvoudigweg geen toegang krijgen tot uw account. Dus in dergelijke omstandigheden hebben we de opties nodig om het PayPal-wachtwoord opnieuw in te stellen of te wijzigen. Als u ook in een vergelijkbare situatie vastzit, zorg er dan voor dat u het PayPal-wachtwoord wijzigt of opnieuw instelt.

Hoe stel ik het PayPal-wachtwoord opnieuw in?
Als u het vergeten PayPal-wachtwoord opnieuw wilt instellen, zorg er dan voor dat u de gegeven stappen heeft gevolgd:

• Ga naar de inlogpagina van PayPal
  • Klik op ‘Heeft u problemen met inloggen?’
  • Voer het e-mailadres in dat aan het account is gekoppeld en klik op ‘Volgende’.
  • U moet een verificatiemodus kiezen
  • Klik dus op de modus ‘Laat ons u bellen’ om de verificatie via de telefoon te voltooien.
  • Als je hiervoor hebt gekozen, zorg er dan voor dat je een geregistreerd mobiel nummer hebt bij PayPal
  • Als alternatief kunt u de optie kiezen voor PayPal-wachtwoordherstel via e-mails, beveiligingsvragen, Facebook- en Google-accounts
  • Nu ontvangt u een OTP
  • Voer de OTP in en volg de instructies op het scherm
  • U kunt het PayPal-wachtwoord opnieuw instellen

Hoe verander ik mijn PayPal-wachtwoord?

• Om het PayPal-wachtwoord te wijzigen, is het belangrijk dat u weet dat u het PayPal-wachtwoord niet bent vergeten. Alleen als u het zich herinnert, kunt u doorgaan met het wijzigen van het PayPal-wachtwoord. Of anders moet u het resetten. De stappen voor het wijzigen van het wachtwoord worden hieronder weergegeven; kijk eens:
  • Log in op uw PayPal-account met behulp van zijn gebruikersnaam en wachtwoord
  • Nadat u zich heeft aangemeld, klikt u op ‘Instellingen’
  • Klik op het tabblad ‘Beveiliging’
  • Klik naast de optie voor ‘Wachtwoord’ op ‘Bijwerken’
  • Voer je huidige wachtwoord in
  • Voer uw nieuwe wachtwoord tweemaal in
  • Klik op ‘Wachtwoord wijzigen’
  • En je bent klaar!

Hoe het PayPal-wachtwoord herstellen?

• De stappen voor het herstellen van PayPal-wachtwoorden worden hieronder beschreven:
  • Bezoek de website om het PayPal-wachtwoord te herstellen
  • Klik op het inlogtabblad
  • Klik op ‘Problemen met inloggen?’
  • Kies de optie voor wachtwoordherstel
  • Als u de e-mailoptie kiest, ontvangt u een herstellink
  • Klik op die link en volg de instructies op het scherm om het proces om het PayPal-wachtwoord te herstellen te voltooien

Hoe kan ik mijn PayPal-wachtwoord herstellen of wijzigen zonder telefoonnummer?

• Ga naar de inlogpagina van PayPal
  • Klik op ‘Heeft u problemen met inloggen?’
  • Voer het e-mailadres in dat aan het account is gekoppeld en klik op ‘Volgende’.
  • U moet een verificatiemodus kiezen
  • Aangezien u geen telefoonnummer heeft geregistreerd voor OTP, kiest u een alternatieve methode om het PayPal-wachtwoord opnieuw in te stellen
  • Als alternatief kunt u de optie voor PayPal-wachtwoordherstel kiezen via e-mails, beveiligingsvragen, Facebook- en Google-accounts
  • Als u ervoor kiest om te e-mailen, ontvangt u een herstellink waarop u moet klikken om de instructies op het scherm te volgen
  • Als u beveiligingsvragen kiest, moet u de volledige vooraf ingestelde vragenlijst invullen die u hebt beantwoord op het moment dat u het account aanmaakte. Zorg ervoor dat u elke vraag correct beantwoordt
  • Als je Facebook kiest, ontvang je op Messenger een code die je moet invoeren
  • Als u Google-accounts kiest, moet u op uw reeds aangemelde apparaat tikken om de actie te valideren en vervolgens op de knop ‘Doorgaan’ klikken.
  • Hiermee kunt u het PayPal-wachtwoord opnieuw instellen

Dat is alles! Het PayPal-wachtwoord herstellen / opnieuw instellen / wijzigen is zo simpel als een cakewalk. Dus als u per ongeluk het PayPal-wachtwoord bent vergeten, kunt u de stappen uitproberen die hier worden gegeven om het herstel te voltooien.

telkens als u met dezelfde situatie wordt geconfronteerd nadat u alle stappen hebt toegepast, moet u naar Paypal Nl Bellen om directe ondersteuning te krijgen. Ik hoop dat ze u zullen helpen om uw probleem binnen een minimum aan tijd naar behoren op te lossen.