HP DeskJet2652 is een draadloze printer met een scanfunctie. Deze printer is compact van formaat en zo stijlvol. Ook heeft deze printer een strak wit ontwerp met een minimum aan knoppen en een aantrekkelijk LCD-scherm. De prestaties van deze printer zijn snel en zo betrouwbaar. De afdrukkwaliteit en inhoudspeling van deze printer is supergoed. De afdrukkwaliteit en het verwijderen van inhoud van deze printer is supergoed.

In deze printer geef je eenvoudig een afdruk met je smartphone. Na aankoop van dit apparaat ontvang je de HP DeskJet 2652 All-in-One printer, HP 65 zwarte setup-inktcartridge, HP 65 drie-kleuren setup-inktcartridge, regelgevingsflyer, installatieposter, netsnoer, bonussoftware en nul accessoires in de doos. Informatie met betrekking tot de connectiviteit van de HP DeskJet 2652-printer wordt hieronder vermeld:

• Poorten: 1 Hi-Speed ​​USB 2.0.
  • Draadloze mogelijkheden: Ja.
  • Ondersteuning voor opslagapparaat en direct afdrukken: opslagapparaten worden niet ondersteund.
  • Netwerkprotocolondersteuning: draadloos netwerk ondersteund.

Het installeren van uw HP DeskJet 2652-printer of het proces van "Hoe HP DeskJet 2652 verbinden met wifi" is net zo eenvoudig als 1, 2, 3 met onze productspecifieke installatie-ervaring. De HP DeskJet 2652 draadloze installatie heeft een zeer betrouwbare installatie dat helpt bij het afdrukken van documenten of bestanden vanaf elk draadloos geschikt elektronisch apparaat. De installatie van de HP DeskJet 2652-printer omvat "Hoe HP DeskJet 2652 op wifi aan te sluiten", Hoe hp DeskJet 2652 op de computer aan te sluiten, hoe hp DeskJet 2652 aan te sluiten, enz.

De stappen om "HP DeskJet 2652 met wifi te verbinden" worden hieronder gegeven:

• De eerste stap om "HP DeskJet 2652 met wifi te verbinden" is "actieve internetverbinding". Zorg er eerst voor dat u een stabiele internetverbinding heeft.
  • Houd de HP DeskJet 2652 printer en apparaat binnen bereik. Zorg ervoor dat de HP DeskJet 2652 printer en apparaat is aangesloten op een gemeenschappelijk netwerk. Controleer ook of de computer en het netwerk beide compatibel zijn.
  • AAN de voeding van HP DeskJet 2652 Controleer of het netsnoer van de printer correct is aangesloten op het schakelbord. Zorg er ook voor dat de inktpatronen van de printer goed zijn geïnstalleerd en dat het papier volledig in de hoofdlade van de printer is geladen.
  • Druk op de knop Draadloos (op het bedieningspaneel van de printer (HP DeskJet 2652 printer)) en wacht tot het lampje Draadloos knippert. Dit meldingslampje bevestigt dat de draadloze functie correct is ingeschakeld.
  • Gebruik de bedieningselementen op het bedieningspaneel. Maak nu verbinding met uw draadloze netwerk. Vergeet niet om de draadloze naam en het wachtwoord van de router te verkrijgen voordat u een verbinding tot stand brengt. Geef de voorkeur aan het netwerk van de opstelling. Volg de instructies die op uw scherm worden weergegeven en ga naar de laatste stap, het gedeelte "Netwerk".
  • Selecteer de netwerknaam (SSID) in een lijst en typ de WEP / WPA-wachtwoordzin / -code. Raak nu de optie ‘Gereed’ aan.
  • Als u in ieder geval ziet dat de Wireless Setup Wizard niet wordt vermeld of vermeld, selecteert u de optie "Wi-Fi Protected Set-up" of "WPS". Klik hierna op de drukknop en volg de gegeven stappen om verbinding te maken met het netwerk.
  • Druk op de optie ‘OK’. Door dit te doen, worden de instellingen gevalideerd.
  • Wacht tot uw printer (HP DeskJet 2652-printer) verbinding heeft gemaakt. Rond het proces af.
  • Raak de optie ‘OK’ aan om het draadloze rapport af te drukken of ga naar het volgende. Nu kunt u verder gaan.
  • Gefeliciteerd! Het proces "Hoe de HP DeskJet 2652 met wifi verbinden" is voltooid en nu is uw printer (HP DeskJet 2652 printer) klaar om een ​​"print" -opdracht te ontvangen.

Neem contact op met HP-printerondersteuning
Als de bovenstaande oplossing uw vraag niet oplost, hoeft u zich geen zorgen te maken. U kunt ons HP Bellen ------------- bellen en vragen om een ​​oplossing voor uw probleem. Onze experts zullen ons best doen om u te helpen en onze telefoonlijn is 375 dagen open en u kunt ons 24x7 bellen.