Lenovo driver_irql_not_less_or_equal is in feite een Blue Screen of Death, Windows-fout. Het staat ook bekend om zijn foutcode met de codenaam STOP. Voor het geval u een oudere versie van Windows 7 gebruikt, is het zeer goed mogelijk dat u deze foutcode samen met de foutnaam ziet. Op Windows 10 wordt het alleen weergegeven bij de naam. Het is een stuurprogramma-gerelateerd probleem van uw Windows, maar soms treedt het ook op vanwege corrupte interne bestanden. Vanwege interne corruptie wordt het moeilijk om deze fout te herstellen. Desalniettemin hoeft u zich geen zorgen meer te maken over deze fout. Er zijn een aantal geweldige trucs waarmee u deze fout permanent kunt verwijderen.

Kent u STOP-fout 0x000000D1 tijdens het gebruik van de driver? STOP-fout 0x000000D1 roept ook Driver_IRQL_Not_Less_or_Equal-fout aan. Het is het blauwe scherm van de dood Windows-fout. Als u dezelfde driverversie keer op keer gebruikt, kan een dergelijke fout optreden. U moet dus Lenovo Error Driver_IRQL_Not_Less_or_Equal vroeg of laat oplossen. Anders kunnen er meer ingrijpende fouten optreden.

Nu gaat het erom hoe je een dergelijke fout kunt oplossen. Welnu, het enige antwoord is de Lenovo Support Driver. Nu kunt u mij vragen wat ondersteuning precies inhoudt. Welnu, het is de externe ondersteuningsserviceprovider voor het merk Lenovo. Een dergelijke onafhankelijke entiteit heeft dagelijks miljoenen klanten. Als u een dergelijke fout wilt herstellen, kiest u modi: op afstand, online of telefonisch. Om over een probleem te praten, gaat u naar uw apparaat en vraagt ​​u het meteen aan de experts. Als u de fout zelf wilt oplossen, laat me u dat dan vertellen.

Er zijn twee voorwaarden wanneer een dergelijke fout optreedt:

1. Als BSOD de bestandsnaam van een stuurprogramma niet wil weergeven. In het geval kan de pc niet identificeren of de stationsnaam beschadigd is en een dergelijk probleem heeft veroorzaakt.
  2. Als BSOD van uw pc de naam van het stuurprogramma toont.
  3. Driver_IRQL_Not_Less_or_Equal 0x000000D1 is de stopfout die uw systeem op elk moment kan sluiten. Het ontbreken van een driverupgrade kan in de meeste gevallen fouten veroorzaken. Om een ​​dergelijke fout op te lossen, wil ik de onderstaande stappen op een rijtje zetten:

Stappen om Lenovo Error Driver_IRQL_Not_Less_or_Equal te repareren:
Stap 1: Zoek op de website carrona.com

Ga op uw pc die via internet toegankelijk is. U moet de beschadigde naam van het apparaatstuurprogramma invoeren in het Google-vak. Nadat u de naam in het Google-veld heeft getypt, gaat u naar de website. U krijgt de volledige beschrijving van het beschadigde apparaatstuurprogramma.

Stap 2: Categoriseer het apparaatstuurprogramma in twee systemen
U moet het apparaatstuurprogramma in twee systemen indelen. Twee systemen zijn:

• Op hardware gebaseerde stuurprogramma's: het is de driver die de hardware goed draait.
  • Op Windows gebaseerde stuurprogramma's: het is een soort stuurprogramma dat moet worden geïnstalleerd om Windows correct te laten werken. Deze stuurprogramma's zijn uitgegeven door Windows.

Stap 3: Weet hoe u stuurprogramma's moet bijwerken

Op Windows gebaseerde apparaatstuurprogramma's: met behulp van het hulpprogramma "Windows Update Utility" kunt u het repareren. Deze tool is aanwezig in alle versies van Windows. Bekijk hiervoor de stappen:

• Ga naar het configuratiescherm. Om dit te doen, klikt u op "Start" taakbalkmenu. Een dergelijk menu bevindt zich linksonder op het scherm.
  • Klik op het "Configuratiescherm"
  • U moet naar de update-optie zoeken.
  • U moet Windows Update inschakelen.
  • Installeer alle relevante updates met het hulpprogramma "Windows Update Utility"

Op hardware gebaseerde stuurprogramma's: download de op hardware gebaseerde stuurprogramma's rechtstreeks van internet. Voer het uit en installeer het vervolgens op uw pc.
Ondervindt u nog steeds een STOP-fout? Los problemen met Lenovo STOP-fout 0x000000D1 op!

2e methode om Lenovo driver_irql_not_less_or_equal te elimineren? Mogelijke oplossingen

Laten we de aard van de fout eens bekijken en deze naar behoefte oplossen.

Wanneer BSOD geen stuurprogrammanaam weergeeft:
Het is duidelijk dat uw computer nooit de naam van een stuurprogramma zal weergeven wanneer u met deze fout op het scherm wordt geconfronteerd. Dit betekent dat uw laptop of desktop niet kan detecteren welk stuurprogramma beschadigd is of de reden achter deze fout. Met wat extra moeite moet u doorgaan door het zelf te repareren. Bekijk de tips.

• Controleer de compatibiliteit tussen uw besturingssysteem en de stuurprogramma's.
  • Houd uw vensters vrij van virussen.
  • Houd regelmatig de update van uw stuurprogramma in de gaten.
  • RAM-test.
  • Wanneer BSOD de naam van het stuurprogramma weergeeft:

We weten inmiddels allemaal dat het een probleem met het stuurprogramma is en het wordt aanbevolen om het stuurprogramma bij te werken om het probleem te voorkomen. Let op en controleer de naam van het stuurprogramma dat wordt vermeld naast Lenovo error driver_irql_not_less_or_equal foutnaam. De naam van het stuurprogramma lijkt enigszins op "xyz.sys" of een ander bestand met .sys als achtervoegsel.

Nu, nadat u de juiste naam van het stuurprogramma hebt gevonden, is het tijd om die specifieke bestandsnaam op te zoeken in de Driver Directory. Dit wordt gedaan om de volledige naam van de bestuurder en de beschrijving te krijgen. Tik op Carrona.dom en doorzoek de geschiedenis van uw chauffeur. Als u klaar bent met zoeken, moet u weten welk type stuurprogramma u bezit. Werk de stuurprogramma's bij nadat u klaar bent met deze stap.

• Verwijder netwerkstuurprogramma's:

De fout treedt meestal op tijdens het opstarten. Het kan echter na elke minuut voorkomen, om dat te verslaan, de optie Veilige modus gebruiken en Windows opnieuw starten. Als u Windows met succes kunt opstarten, volgt u deze stappen:

• Selecteer de Windows-logotoets op uw toetsenbord en start het vak Uitvoeren.
  • Open Apparaatbeheer, typ devmgmt.msc en klik op OK.
  • Open netwerkadapters rechtstreeks op het netwerkapparaat en maak de installatie ongedaan.
  • SlimCleaner downloaden:

Slimcleaner is een krachtige applicatie en helpt bij het detecteren van problematische softwaretoepassingen en stuurprogramma's. Het is eenvoudig en bestaat uit een groot aantal tools die problemen opsporen die misschien niet zichtbaar zijn voor uw ogen en die zich voordoen op softwareniveau.
Als u nog steeds dezelfde stopfout aantreft, moet u deze fout met de hulp van experts oplossen door Lenovo Bellen.