Hoe los ik het probleem op met Lenovo Plugged In?

Lenovo creëert zijn merkimago door gebruik te maken van gemoderniseerde technologie en door de ongelooflijke functionaliteit van zijn apparaten te bieden. Maar zonder batterij wordt de laptop nutteloos. Net als andere elektronische systemen is Lenovo niet vrij van technische fouten. Daarom kunt u als gewone gebruiker een vervelend probleem tegenkomen, zoals "Lenovo Plugged in Not Charging". We hopen dat dit artikel nuttig voor u is om deze technische storing gemakkelijk en snel op te lossen.

Lenovo Plugged In laadt niet op - grote problemen
Veel problemen zijn verantwoordelijk voor het maken van problemen met de Lenovo-stekker. We hebben echter enkele van de belangrijkste problemen beschreven die u zullen helpen het conflict met hulpbronnen aan te pakken.

Hardwareprobleem:
De fout Lenovo-laptop aangesloten niet opladen probleem kan optreden vanwege de defecte oplader. Als u merkt dat de oplaadkabel defect is, kunt u een voedingsfout krijgen op uw Lenovo-laptop.

Aan de andere kant worden de problemen met poortfouten een grote uitdaging voor de gebruikers. Daarom, jouw

Laptop aangesloten niet opladen.
Battery Driver Probleem:

Een probleem met een oude batterijdriver of een ontbrekende driver kan dezelfde ernstige bug veroorzaken. Daarom kan het, zonder het stuurprogramma te updaten, niet correct werken. Bovendien moet u, voordat u het stuurprogramma installeert, controleren of het is bijgewerkt met de nieuwste versie of niet.

BIOS-probleem
Het BIOS (Basic Input / Output System) speelt een cruciale rol bij het creëren van een verbinding tussen uw hardware en het moederbord. Daarom, als het BIOS niet werkt, heeft het ook invloed op de batterij.

Eenvoudig proces om de moeilijkheidsgraad "Pluged in not Charging Lenovo" op te lossen

We hebben enkele van de veelgebruikte methoden geanalyseerd waarmee u het oplaadprobleem van Lenovo efficiënt kunt oplossen.

Proces 1: vermijd hardwareprobleem
Als u merkt dat de batterij van een laptop niet wordt opgeladen, controleer dan eerst de hardwarecomponenten. Zorg ervoor dat alle hardwarecomponenten correct werken.
Stap 1:
Controleer of de voedingskabel en de laptoppoort defect zijn of niet. Als de kabel of poort niet werkt, vervang deze dan zo snel mogelijk door de nieuwe componenten.
Stap 2:
Soms veroorzaakt een beschadigde AC-adapter of een adapter van slechte kwaliteit een oplaadprobleem. U kunt dus een andere kabel proberen om te controleren of de gebruikte netadapter werkt of niet. Als je merkt dat de nieuwe werkt, verander dan de oude.

Proces 2: werk het batterijstuurprogramma bij
Verwijder eerst alle randapparatuur die op uw systeem is aangesloten, inclusief het netsnoer. Haal nu de batterij uit uw Lenovo-laptop.

Sluit daarna de voedingsadapterkabel aan en start uw systeem opnieuw op. Als u ziet dat uw systeem opstart, weet u wat de stuurprogrammafout veroorzaakte.

Druk nu op Windows Key + X op het toetsenbord en selecteer de optie "Apparaatbeheer". In dit venster moet u "Batterijen" kiezen en vervolgens klikken op de "Batterij die voldoet aan Microsoft ACPI-controlemethode". Tik nu op de knop "Verwijderen" om het te verwijderen vanuit het contextmenu.

Tik nogmaals op het tabblad "Actie" in hetzelfde venster en in het gedeelte batterijen vindt u de optie "Batterij die voldoet aan Microsoft ACPI-compatibele methode". Klik er nu met de rechtermuisknop op om de optie "Stuurprogramma's bijwerken" te downloaden.

Kies ten slotte de optie "Automatisch zoeken naar bijgewerkte stuurprogramma's" en laat de systeemsoftware automatisch het geschikte batterijstuurprogramma vinden.

Proces 3: BIOS bijwerken
Druk op Windows-toets + R en open het dialoogvenster Uitvoeren. Typ vervolgens "msinf032" om de informatie over uw systeem te krijgen.

Hier ziet u dat uw huidige BIOS wordt vermeld in de sectie "BIOS-versie / datum".

Download en update ten slotte het nieuwste BIOS van de originele Lenovo-site.

Als u nog steeds het probleem ondervindt met "Lenovo pluged in not charging", kunt u contact opnemen met Lenovo Klantenservice voor een vlekkeloze service.