Hoe los ik problemen met Gmail op die niet reageren?

Gmail is de meest betrouwbare en veilige webmailprovider. Soms zijn er gevallen waarin we ongebruikelijke problemen tegenkomen in ons Gmail-account en deze niet oplossen met basisopties voor probleemoplossing. De "Gmail werkt niet" is zo'n probleem dat veel problemen veroorzaakt voor Gmail-gebruikers. Dus zonder er veel over na te denken, laten we eens kijken naar de beste resoluties die u kunnen helpen bij dit soort problemen.

Oplossingen om het probleem op te lossen dat Gmail niet reageert:

Update uw browser

Gebruikers ondervinden de meeste kans op e-mailproblemen onder invloed van de verouderde browser. Ga gewoon naar de primaire instelling van uw browser en zorg ervoor dat deze wordt bijgewerkt naar de meest recente versie of niet. De meeste browsers zijn geprogrammeerd om de individuen te informeren over updates. Dus als u de volgende keer dat u een kleine melding in de hoek van uw scherm ziet met betrekking tot de update, deze niet over het hoofd ziet.

Weg met de defecte extensie

Soms kunnen beschadigde en defecte extensies ervoor zorgen dat Gmail niet op de normale manier presteert. Extensies zijn erg goed in het bieden van extra functies aan de browser. Soms kunnen extensies echter beschadigd raken en verder conflicteren met verschillende webapplicaties, waaronder uw Gmail-account. Daarom is het verwijderen van de extensie een van de beste oplossingen om typische e-mailstoringen te verhelpen.

Wis de browsercache

De cache wordt voornamelijk gebruikt om de basisbestanden van de website op te slaan, zoals HTML-bestanden, CSS, JavaScript en media-inhoud. Dit helpt de browser om de webpagina's razendsnel op te halen. Cache verbruikt over het algemeen veel systeemopslag uiteindelijk, wat op zijn beurt prestatieproblemen kan veroorzaken met een bepaalde website (het hoeft niet te vermelden dat uw e-mailclient ook in die categorie valt). Het wissen van de cache kan de prestaties van de browser enorm verbeteren en conflicterende problemen oplossen.

Het is vermeldenswaard dat een soms schadelijke bijlage uw e-mailaccount in grote mate kan verstoren. In dat geval moet u de technieken kennen om iemand in het Gmail-account te blokkeren. Als je meer hulp nodig hebt, kun je naar Gmail Contact gaan.