Hoe Microsoft Office Error 1935 op te lossen?

Loopt uw ​​Microsoft Office niet normaal? Heeft u hulp nodig bij het oplossen van problemen zoals Microsoft Office Error 1935? Nou, je komt op de juiste pagina terecht. Hier krijgt u alle vereiste details over deze fout. Bovendien zullen we ook enkele belangrijke stappen bieden die u zullen helpen deze fout in een mum van tijd te ontlopen.

Microsoft Office-fout 1935 treedt voornamelijk op als gevolg van het beschadigde .NET Framework. Wellicht kent u deze technische term niet. .NET Framework wordt voornamelijk gebruikt om verschillende applicaties en programma's uit te voeren. Net Framework-apps gebruikten strings van implementatie zoals .NET om de software uit te voeren.

Hoe dan ook, toen dit raamwerk niet legitiem werkte of beschadigd bleek te zijn, hadden de apps zoals Microsoft-kantoren altijd moeite om normaal te werken. De enige oplossing voor dit probleem is de reparatie van het Microsoft .NET Framework. Volg de stappen om u te helpen bij het repareren van Microsoft .NET Framework.

• Krijg allereerst toegang tot het opdrachtvenster Uitvoeren.
  • Typ nu de opdracht met de naam - appwiz.cpl in het gegeven veld.
  • Op het moment dat u op de Enter-toets drukt, verschijnt de applet-pagina Programma's en functies op uw scherm.
  • Voer nu een zoekopdracht uit naar Microsoft .NET Framework en selecteer het uiteindelijk.
  • Kies Verwijderen om deze optie van uw systeem te verwijderen.
  • Selecteer doorgaan om het reparatieproces te starten. (Opmerking: u kunt deze methode mogelijk niet uitvoeren zonder beheerdersrechten. Zorg er dus voor dat u zich als admin op uw systeem aanmeldt voordat u deze stappen gebruikt)
  • Kies de optie Herstellen en wacht totdat dit proces is voltooid.
  • Nu verschijnt de installatiewizard op uw scherm.

Kies Afsluiten en start de installatie van Microsoft Office 2007/2010.
Incidentele prestatiedalingen komen vrij vaak voor bij de MS Office-producten. De stappen die we hebben genoemd zijn volledig in staat om foutcode 1935 op te lossen. Als je de bovenstaande oplossing niet begrijpt vanwege de technische details, kun je contact opnemen met Microsoft klantenservice.