Wanneer u uw printer van offline naar online verandert, kunt u met bepaalde problemen te maken krijgen. Het offlineprobleem van de Canon-printer is het grootste probleem voor de gebruikers, omdat ze het na deze technische fout niet meer kunnen gebruiken. Ze kunnen geen afdrukken krijgen, geen kopieën scannen of de fax verzenden.
Hieronder staan ‚Äč‚Äčenkele stappen voor probleemoplossing om het probleem Canon Pixma Tr8520 Keeps Going Offline op te lossen.

1. Verwijder alle afdruktaken

• Ga naar de startknop of klik op het Windows-pictogram.
  • Klik vervolgens op apparaten kiezen en kies vervolgens de apparaten in het instellingenvenster.
  • Druk op de optie printers en scanners.
  • Kies nu en klik met de rechtermuisknop op uw printer. Ga daarna naar 'Kijk wat er wordt afgedrukt' in het vervolgkeuzemenu.
  • Selecteer ten slotte alle beschikbare afdruktaken en verwijder deze.

2. Wijzig de status van de printer

• Ga naar het venster printers en scanners.
  • Selecteer vervolgens en klik met de rechtermuisknop op uw printer. Maar selecteer de tijd Printer en kies de optie "Printer online gebruiken".
  • De bovenstaande stappen zullen u helpen om Canon Pixma Tr8520 blijft offline te repareren. En als het probleem nog steeds bestaat, gaat u verder met de volgende methode om afdrukken te krijgen van uw Canon-printer.

3. Herinstallatie van printerstuurprogramma's

• Ga naar de eigenschappenvensters van de printerserver om het printerstuurprogramma te verwijderen.
  • Vervolgens verwijdert u het printerstuurprogramma zodra het volledig is verwijderd.
  • Ga opnieuw naar het venster printers en scanners en voeg een printer toe.
  • Installeer ten slotte de printerstuurprogramma's opnieuw voor uw printer.

4. Start de Print Spooler-service opnieuw

• Druk tegelijkertijd op de Windows- en R-toetsen. En voer in het dialoogvenster Uitvoeren services.msc in en druk op Enter.
  • Klik op een service in de lijst met Windows-services en blijf op P drukken totdat Print Spooler is gemarkeerd.
  • Klik met de rechtermuisknop op Print Spooler en kies Eigenschappen in het pop-upmenu.
  • Klik op het tabblad Algemeen op de knop Stop onder de servicestatus en klik op OK om de wijziging op te slaan.
  • Nu de service tijdelijk is uitgeschakeld, kunt u zich concentreren op het verwijderen van de printerbestanden. Ga daarvoor naar de Windows Verkenner en vervolgens naar C: \ Windows \ System32 \ spool \ PRINTERS. Mogelijk is toestemming vereist om toegang te krijgen tot de PRINTERS. Klik op Doorgaan als het besturingssysteem daarom vraagt.
  • Als u zich eenmaal in de map bevindt, selecteert en verwijdert u de bestanden erin. Dan is het goed om het raam te sluiten. Ga daarna terug naar het tabblad Algemeen en start de spoolerservice. Zorg er bovendien voor dat u het opstarttype van de spooler op Automatisch houdt.
  • Start uw pc opnieuw op en controleer of uw printer correct verbinding maakt en of het probleem is opgelost.

Canon Pixma Tr8520 is een uitstekende printoplossing die HD-print biedt, kleurdefinitievarianten zijn gebruiksvriendelijk en biedt ook verschillende geavanceerde functies voor het hedendaagse printen. Het is het beste voor op kantoor en thuis.

U kunt de printer op uw kantoor gebruiken voor het personeel, zodat ze geweldige afdrukken kunnen krijgen om presentaties te maken, HD-faxkopieën naar de klanten te sturen, en wanneer u dit thuis neerzet, helpt het u bij uw werk en kunt u jullie, kinderen, ook om duidelijke en kleurrijke prints te krijgen voor hun schoolprojecten. De one-stop-oplossing voor al uw afdrukproblemen wordt de Canon Pixma Tr8520-printer genoemd.

Soms treedt er echter een probleem op en gaat de printer automatisch offline, waardoor al uw afdruktaken worden belemmerd. Dus om de Canon Pixma Tr8520 blijft offline te repareren, hebben we een aantal manieren voor het oplossen van problemen voor je en gaan we weer verder met je normale afdruktaak.

Voor hulp van technici voor dit probleem belt u Canon Bellen.