Facebook is een van de populaire sociale media-applicaties die worden gebruikt om in contact te blijven met uw dierbaren. Niet alleen dit, maar je kunt Facebook ook gebruiken om online te winkelen, advertenties te plaatsen en zelfs op zoek te gaan naar banen of huurappartementen. Sinds Facebook hebben de oprichters veel innovatieve functies ontdekt en hebben gebruikers het met open armen aanvaard. Een van die geweldige functies is de introductie van GIFS of Graphic Interchange-indeling, een bitmapafbeelding die als emoticon wordt gebruikt. Als u dus ook een Gif-afbeelding aan een Facebook-profielfoto wilt toevoegen, kunt u eenvoudig onderstaande stappen volgen en dienovereenkomstig toevoegen.

Stappen om GIF toe te voegen als Facebook-profielfoto:

1. Voorheen uploadden we voor het toevoegen van een profielfoto een foto uit het album van je telefoon, maar voor het toevoegen van een GIF kun je op twee clips van drie seconden klikken
  2. Ga hiervoor naar de Facebook-applicatie op uw apparaat
  3. Om je eigen GIF op te nemen, open je de app en tik je op de camera in de linkerhoek van de Facebook-app
  4. Zodra u klaar bent met opnemen, voegt u deze toe aan uw schermafbeelding
  5. Of als je wilt, kun je zelfs elke GIF van internet downloaden en er later een profielfoto van maken.
  6. Whats-app, eigendom van Facebook, begon GIFS in de teksten te gebruiken als emoticons en daarom slaagde Facebook erin om ook GIF's te gebruiken
  7. Als je wilt, kun je zelfs een stilstaande profielfoto veranderen in een bewegende foto door op Bewerken in de rechterhoek van je profielfoto te klikken. Maak van daaruit je eigen GIF en upload deze vanuit het telefoongeheugen.
  8. Selecteer een video, trim deze indien nodig en klik op opslaan.

Daarom bent u klaar met de stappen om GIF als uw profielfoto te maken. In geval van twijfel of vragen kunt u contact opnemen met de klantenservice voor meer hulp

Daarom bent u klaar met de stappen om GIF als uw profielfoto te maken. In geval van twijfel of vragen kunt u het Facebook-telefoonnummer bellen om contact op te nemen met de klantenservice voor meer hulp.